Om os

Om os

Velkommen til vores rejseblog 😀

Vi er Anders og Henrik, to danske mænd, som for år tilbage begge blev smittet med den uhelbredelige og meget smitsomme rejsevirus;

Vi bor i Aalborg, Danmarks 4 største by. Det er her, vi har vores hjemmebase. Det er her, vi arbejder, og hvorfra vi planlægger vores rejser. Anders arbejder som udviklingskonsulent, og Henrik arbejder med fysioterapi og akupunktur. 

Vi nyder vores by og hjem, men vi har også en relativt stor nysgerrighed og har det bedre, hvis der ligger et par flybilletter og en hotelreservation i den øverste skuffe. Jo mere vi ser af verden, jo mere har vi lyst til at udforske, opleve og lære.

Som den berømte amerikanske forfatter Ray Bradbury sagde: “Se verden. Den er mere fantastisk end nogen drøm.”

I de sidste par årtier har vi rejst verden rundt. Vi har rejst fra Ilulissat i nord til Cape Town i syd, fra Los Angeles i vest til Bali i øst. Vi har rejst til fods, med fly, tog, bil, båd, cykel og hestevogn. Vi har sovet under åben himmel, i telte, faldefærdige hytter og forfaldne hoteller.

Vi HAR delt vores togsæder med får og geder for sidste gang, og vi HAR tilbragt vores sidste nat med rotter og væggelus i vores senge. I dag har vi derfor en tendens til at rejse lidt mere komfortabelt.

Følg os, så får I vores syn på forskellige dele af vores vidunderlige klode, Danmark og vores hjemby Aalborg.

Vi håber virkelig, at I vil nyde at læse vores indlæg og se vores billeder.

Skriv en kommentar eller kontakt os, hvis I vil vide mere. 😎

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.